Reactie Vanden Stock: "Heel ambitieus voor de volgende seizoenen"

Vanden Stock: "Heel ambitieus voor de volgende seizoenen"
Foto: © SC

Roger Vanden Stock pakte zijn zevende titel in zestien jaar voorzitterschap. Voor hem was het ook een seizoen met hoogtes en laagtes, maar waarin wel het belangrijkste objectief bereikt werd.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Een fantastische titel", zei Vanden Stock. "Als je kampioen wordt met zeven punten en misschien zelfs meer op het einde van het seizoen, kan je toch niet spreken van een kleine kampioen. En ik ben nog heel ambitieus voor de komende seizoenen. Ik hoop volgend seizoen beter te doen in Europa en in de Beker van België. Ik zal nooit zeggen dat we niet op de drie fronten moeten meespelen."

Toch zullen er jongens vertrekken in de volgende weken en maanden. "Ik zeg altijd dat je alle drie seizoenen een nieuwe ploeg moet bouwen. Dat zal ook deze keer zo zijn. We gaan enkele spelers verliezen, dat is zeker, maar ik hoop niet te veel. En we zullen transfers doen, de supporters moeten niet ongerust zijn.

Maar wat nu met Ariël Jacobs? "Dat moet hij beslissen. Als hij wil doorgaan, gaan we mee in het verhaal. Ik hoop ook dat Mbokani blijft. Hij was uitstekend dit seizoen en ik hoop dat hij er bij is als we de Champions League spelen. Ik ga trouwens naar de finale en zal zeker supporteren voor Bayern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties