Interview Anderlecht: linksbenige verdediger en Suarez behouden

Anderlecht: linksbenige verdediger en Suarez behouden
Foto: © SC

Anderlecht gaat voor volgend seizoen op zoek naar verdedigende versterking. Daar kwam Anderlecht immers in de problemen tijdens de play-offs. Bij paars-wit hopen ze ook paradepaardje Matias Suarez te kunnen behouden.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Door de blessure van Deschacht en de schorsing van Wasilewski zaten we heel krap achteraan", gaf Herman Van Holsbeeck maandag mee. "We kunnen ons niet permiteren om dat risico volgend seizoen nog eens te lopen. Er moet een linksbenige verdediger bijkomen. Maar die zijn moeilijk te vinden en kosten veel geld."

In de aanval loopt er volgens de manager genoeg rond. "Vargas en Molins keren terug en Praet is een groot talent. Met De Sutter en Jovanovic zullen we eens samenzitten. We zullen zien of ze willen blijven of anders gaan we meewerken aan een transfer."

Voor Suarez is er concrete interesse. "Er is een bod van twaalf miljoen euro, maar dat is niet genoeg. Daarvoor laten we hem niet vertrekken. We hopen dat hij voor de Champions League wil blijven. We gaan dan ook serieus supporteren voor Bayern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties