"Falcao of Hulk naar Stamford Bridge"

Mathias Dumarey
| 18 reacties
"Falcao of Hulk naar Stamford Bridge"
Foto: © SC

De kans bestaat dat Chelsea FC zich gaat willen versterken met Hulk of met Radamel Falcao. Voorwaarde is wel dat Didier Drogba straks de deur van Stamford Bridge achter zich dicht trekt.

Volgens het Engelse Metro zouden Radamel Falcao (Atlético Madrid) of Hulk (FC Porto) de overstap maken naar Chelsea als Didier Drogba komende zomer vertrekt. Door het vertrek van de Ivoriaanse spits zouden er weer financiële middelen vrijkomen in Londen waardoor een grote transfer mogelijk wordt.

Falcao liet eerder al weten dat hij graag zou vertrekken bij Atlético Madrid als de club de CL niet haalt. En sinds gisteren is het ook zeker dat de Europa League-winnaar volgend seizoen niet zal aantreden in het kampioenenbal. Atlético eindigde als vijfde in de Primera Division.

Ook Hulk zou de overstap naar Londen kunnen maken. De spits speelt al vier jaar voor Porto en zijn manager heeft al laten uitschijnen dat het tijd is om te vertrekken uit het Drakenstadion. Wat wel nadelig is voor Hulk, is dat de transfersom die Porto wil opstrijken niet van de poes is. In het contract van Hulk staat een opstapclausule van maar liefst honderd miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties