Geeraerd: "Nog niet spreken over eerste klasse"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Geeraerd: "Nog niet spreken over eerste klasse"
Foto: © SC

Dirk Geeraerd en Waasland-Beveren staan al met één been in de hoogste afdeling. Hoewel de Wase coach de voetjes op de grond wil houden, is de fusieclub in geval van winst tegen Eupen zo goed als zeker van promotie.

Dirk Geeraerd kan donderdagavond met Waasland-Beveren een belangrijke stap zetten richting promotie. De Waaslanders ontvangen Eupen, tegen wie de leider in de eindronde vorige zondag een belangrijke uitzege boekte.

"We zijn er nog niet", relativeert Geeraerd in het Nieuwsblad. "We moeten op dit moment rustig blijven. Als we winnen van Eupen doen we een goede zaak, maar als we verliezen ligt alles opnieuw open".

"Voorlopig wil ik nog niet spreken over eerste klasse", vervolgt hij. "Er zijn nog negen punten te verdelen, laat ons dus eerst de volgende wedstrijd winnen. Op zich is dat al moeilijk genoeg", aldus Geeraerd.

Als Waasland-Beveren donderdagavond wint van Eupen kan het zondagmiddag op het veld van Oostende de promotie afdwingen. De Oost-Vlamingen tellen in dat geval zes punten voorsprong op concurrent Eupen met nog twee matchen op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties