Officieel: Dejaeghere blijft gewoon bij Kortrijk

Jefrey Van der Straeten
| 67 reacties
Officieel: Dejaeghere blijft gewoon bij Kortrijk
Foto: © SC

Na wekenlang touwtrekken, heeft Brecht Dejaeghere dan toch de knoop doorgehakt: de middenvelder verlengt zijn contract bij KV Kortrijk tot 2015.

Eerder had de middenvelder, wiens contract afliep eind juni, aangegeven dat de kans dat hij bij Kortrijk zou blijven, geslonken was. De club zou volgens hem te lang getalmd hebben met een contractvoorstel.

Toen Dejaeghere zich aan het grote publiek liet zien, kwam er vrij snel interesse van de halve Jupiler Pro League. Lokeren, Zulte Waregem, maar ook Genk en Standard zouden de 20-jarige willen binnenhalen.

Daarnaast had ook Club Brugge, waar Dejaeghere enkele jaren geleden nog was doorgestuurd als keeper, een voorstel gedaan aan de middenvelder.

Allicht zal de vinnige speler de interesse van andere clubs hebben gebruikt om zijn eigen waarde omhoog te krikken. In ieder geval heeft hij nu zijn contract verlengd en daar zal KVK bijzonder blij om zijn.

Ook de speler zelf is tevreden: "Ik ben blij dat ik bij KV Kortrijk heb bijgetekend. Ik hoop dat de hele mediastorm zo eindelijk kan gaan liggen. Nu wil ik vooral rusten zodat ik er volgend seizoen weer volledig sta."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties