Hannover heeft 2,5 miljoen klaar voor Felipe

Tomas Taecke
| 31 reacties
Hannover heeft 2,5 miljoen klaar voor Felipe
Foto: © SC

Standard-verdediger Felipe is op weg naar Hannover, zoveel is duidelijk. Vooraleer hij in Brazilië gaat uitrusten van een lang seizoen, heeft de Braziliaan met het Hannover-bestuur een gesprek gehad over een eventuele overgang.

Felipe Trevizans geniet de belangstelling van Hannover, dat volgens Sudpresse 2,5 miljoen euro heeft klaarliggen voor de verdediger. Op weg naar zijn thuisland Brazilië hield de Standard-speler even halt in Duitsland om er zijn transfer te bespreken.

Niets is op dit moment beslist, maar de kans is bijzonder groot dat Felipe straks in de Bundesliga aan de slag gaat. Hannover verliest immers twee sterkhouders achterin: Rausch trekt straks waarschijnlijk naar Schalke, Pogatetz kiest op zijn beurt voor Wolfsburg. En dus moet Felipe straks mogelijk die leemte achterin opvullen.

De Duitse club kreeg dit seizoen in ieder geval genoeg mogelijkheden om Felipe aan het werk te zien. Standard gaf Hannover eerst partij in de poules van de Europa League (0-0, 2-0) en werd later door hen uitgeschakeld in de achtste finales van het toernooi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties