Verlinden moet na 24 jaar weg bij Club, ook Vermant en Mariman vertrekken

Fabian Morren
| 302 reacties
Verlinden moet na 24 jaar weg bij Club, ook Vermant en Mariman vertrekken
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn sportief departement opnieuw flink hertekend. Sven Vermant en Henk Mariman vertrekken. Ook keeperstrainer Dany Verlinden moet weg.

Vermant en Mariman waren aanvankelijk sportmanager bij Club. Later werden ze in de scoutingscel opgenomen. Nu werd in onderling overleg besloten om de samenwerking definitief stop te zetten.

Naast Vermant en Mariman verdwijnt ook Dany Verlinden.Verlinden was sinds 1988 aan de slag bij Club Brugge. Eerst als doelman, nadien werd hij keeperstrainer. Die job deed hij nog eens acht jaar. Na 24 jaar moet hij blauw-zwart dus verlaten.

Philippe Vande Walle wordt de nieuwe keeperstrainer in het Jan Breydelstadion. Hij was in het verleden ook al als doelman actief bij de club. Vande Walle blijft ook bij de Rode Duivels actief.

Ook Herman De Landstheer komt Club versterken. Hij was deeltijds aan de slag als Sporttechnisch Assistent bij Lokeren, een job die hij overigens ook bij de Rode Duivels uitoefent. Net als Vande Walle blijft hij zijn taken combineren met die van bij de nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties