Aalst reageert boos op verbod match tegen Anderlecht

Aalst reageert boos op verbod match tegen Anderlecht
Foto: © SC

De oefenwedstrijd tussen Anderlecht en E. Aalst gaat niet door. En daar kunnen ze in Oost-Vlaanderen niet mee lachen, want het gaat om de galamatch tijdens de jaarlijkse fandag.

De stad Aalst heeft de wedstrijd verboden omdat er niet genoeg politie voorzien kan worden. "Eendracht Aalst betreurt ten zeerste dat de stad Aalst geen toelating verleent", aldus de club op zijn website. "Hoewel Eendracht Aalst heel wat bedenkingen heeft rond de motieven voor het niet verlenen van de toelating, wil de club geen publieke polemiek voeren rond deze beslissing van het stadsbestuur."

"Eendracht Aalst wil wel benadrukken dat de club tot het uiterste wilde gaan om de organisatie én veiligheid van de galawedstrijd tegen RSC Anderlecht te realiseren. Zo heeft Eendracht Aalst zich onder andere bereid verklaard tot een financiële bijdrage aan de inzet van de politie."

"Dat er ondanks deze verregaande inschikkelijkheid toch geen toelating werd verleend, vindt Eendracht Aalst ontgoochelend, des te meer omdat Anderlecht wél oefenwedstrijden zal spelen in een aantal andere gemeenten. Dat dit niet kan in de tweede grootste stad van Oost-Vlaanderen, valt te betreuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties