Interview Coulibaly: "Voldoende kwaliteit om PO 1 te halen"

Robby Morren
Robby Morren
| 28 reacties
Coulibaly: "Voldoende kwaliteit om PO 1 te halen"
Foto: © SC

Elimane Coulibaly had met onder meer Standard de clubs voor het uitkiezen. Hij volgde zijn gevoel en koos voor Beerschot, een club die volgens hem over voldoende kwaliteit beschikt om play-off 1 te halen.

Coulibaly is blij dat hij een nieuwe werkgever heeft. "Vorig seizoen had ik Gent normaal al kunnen verlaten maar die transfer is dan niet kunnen doorgaan omdat ik niet weg mocht van de voorzitter", vertelt hij in een gesprek met onze redactie.

Goed gevoel
"Er was belangstelling van veel verschillende clubs. Ik kon naar Cercle, Standard, Zulte Waregem en KV Kortrijk", legt de aanvaller uit.  Waarom koos hij dan voor Beerschot? "Dat is moeilijk uit te leggen, het heeft veel te maken met het gevoel. Ik had een heel goed gevoel bij Beerschot. Ik word hier ook warm onthaald."

"Toen ik hier aankwam, wist ik eingelijk niet goed wat te verwachten. We hebben er nu een eerste trainingsweek opzitten en wat ik tot dusver gezien heb, is veelbelovend. Met wat ik tot nu toe gezien heb, durf ik stellen dat wij voldoende kwaliteit in huis hebben om play-off 1 te halen."

4-3-3
Koster staat bekend om 4-3-3 te spelen en dat is Coulibaly op het lijf geschreven. "Het is afwachten waar ik zal spelen maar ik ga alleszins mijn best doen. Het is wel juist dat 4-3-3 mijn lievelingssysteem is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties