Hugo Almeida: "Enkel scoren interesseert mij"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Hugo Almeida: "Enkel scoren interesseert mij"
Foto: © SC

Bondscoach Paulo Bento is tegen Spanje genoodzaakt zijn basiself voor het eerst dit toernooi te wijzigen. Door het uitvallen van Helder Postiga krijgt Hugo Almeida van de eerste minuut zijn kans.

Tomas Taecke in Donetsk

"Natuurlijk ben ik hartstikke tevreden met mijn basisplaats", weet Hugo Almeida op de persconferentie in de Donbass Arena. "Ik heb hard gewerkt om een basisplaats af te dwingen en wil de kans die ik nu krijg ook wel met beide handen grijpen".

"Spanje heeft heel wat kwaliteiten en fantastische spelers, maar toch moeten we in staat zijn om te scoren. We moeten de hele wedstrijd blijven werken en hopen dat we de bal tegen de netten krijgen".

"We spelen tegen de beste verdedigers van de wereld, wat niet betekent dat we niet kunnen scoren. Ik zal er in ieder geval alles aan doen, buiten doelpunten maken interesseert er mij morgen niets".

"Veel hoeft er over Spanje niet gezegd worden. Ze zijn het sterkste team in de wereld, punt. Maar we moeten aan onze stijl vasthouden en geconcentreerd zijn om zo goed mogelijk voor de dag te komen".

"Net als alle andere spelers zal ook Cristiano (Ronaldo nvdr.) er alles aan doen om Portugal richting finale te leiden. Met hem spelen geeft enorm veel voldoening. Hij is een enorme persoonlijkheid en één van de beste voetballers ter wereld".

"Het is een droom om de finale te bereiken. We zouden enorm trots zijn. Straks nemen we het op tegen de huidige Europese en wereldkampioen, toch zullen we er alles aan doen om de finale te bereiken".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties