Vargas: "Deze blessure zal me niet afstoppen"

Vargas: "Deze blessure zal me niet afstoppen"
Foto: © SC

Ronald Vargas heeft op zijn eigen website meer uitleg gegeven over zijn blessure die hij vrijdag opliep. De Venezolaan viel op zijn arm en is weer een tijdje buiten strijd.

"Ik was heel erg geschrokken na mijn valpartij", aldus Vargas. "Bij een kopbuel met een ploegmaat raakte ik uit evenwicht en viel met mijn hele gewicht op mijn linkerarm. Ik had heel veel pijn en moest direct naar het ziekenhuis. De specialist stelde gelukkig vast dat mijn elleboog niet gebroken was en dat de ligamenten niet waren gescheurd. Het ging om een ontwrichting en ik ben verdoofd om alles weer recht te trekken."

"Om het gewricht te immobiliseren is mijn arm nu gespalkt. Maandag zal ik echter al wat oefeningen doen in de fitnesszaal en als de ploeg terugkeert van de stage hoop ik meteen aan te sluiten. Jullie weten allemaal dat ik heel moeilijk jaar achter de rug heb, maar ik sta echt dicht bij mijn terugkeer. Dit incident zal mij niet afstoppen. Ik maakte al heel wat tegenslagen mee in mijn carrière, maar ik blijf een strijder. Ik wil klaar zijn voor de start van het seizoen eind juli."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties