'Vermaelen op shortlist van Barcelona'

Mathias Dumarey
| 23 reacties
'Vermaelen op shortlist van Barcelona'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen staat op de shortlist van FC Barcelona om eventueel een versterking te worden in de verdediging. Kandidaat nummer één is echter de Spanjaard Javi Martinez.

De nieuwe Barcelona-trainer Tito Vilanova zoekt naar extra versterking voor de centrale defensie nu Carles Puyol stilaan wat ouder wordt en vatbaarder is voor blessures. De Catalanen probeerden eerst Thiago Silva los te weken bij AC Milan, maar dat lukte niet. Nu richten ze zich op andere spelers.

Eerste in de rij is Javi Martinez, speler van Athletic Bilbao en de Spaanse nationale ploeg. Maar de prijs van Martinez is de jongste weken fel opgedreven nu ook clubs als Bayern München en de twee clubs uit Manchester verregaande interesse tonen. Bilbao wil Martinez niet verkopen voor minder dan 32 miljoen euro.

Alternatieven voor Martinez zijn Holger Badstuber van Bayern, maar ook onze landgenoot Thomas Vermaelen bij Arsenal. Vermaelen liet vorige lente nog optekenen voor altijd bij The Gunners te willen blijven, maar nu Robin Van Persie als sterkhouder wellicht vertrekt kan hij bij een goed bod van Barcelona alsnog zijn mening wijzigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties