Leekens: "Ambitie is om alles te winnen"

Fabian Morren
| 94 reacties
Leekens: "Ambitie is om alles te winnen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge begint met steile ambities aan het nieuwe seizoen. Georges Leekens: "De spelers hebben al heel wat gezweet de laatste weken."

"We heben een hongerige groep en een goede technische staf. En we zijn heel hard aan het werken om te bereiken wat we willen bereiken. Dat zal een beetje duren, maar als je in iets gelooft, dan realiseer je het meestal ook", zegt Leekens in HLN.

"Op dit moment laat de vermoeidheid zich gelden. 'No sweat, no glory'. Wel, de spelers hebben al heel wat gezweet de laatste weken. Maar ik denk dat ze duidelijk weten wat ze willen. En wij ook."

"De ambitie is om alles te winnen", verwijst Leekens duidelijk naar de titel. Ook Europees wil Club zolang mogelijk meegaan. "Daarvoor moeten we zoveel mogelijk matchen winnen en er zo weinig mogelijk verliezen. En zoveel mogelijk goals maken en er zo weinig mogelijk binnen krijgen. Zo simpel is het."

"De hongerigheid moet je ook bekijken op momenten dat het wat minder gaat. Hoe sterk ben je dan mentaal? Maar je weet: als we voor iets gaan, dan is deze club heel sterk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties