Vertonghen: "Amsterdam en Ajax zijn fantastisch"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Vertonghen: "Amsterdam en Ajax zijn fantastisch"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De overgang van Jan Vertonghen werd vandaag door Ajax wereldkundig gemaakt. Vlak voor zijn afreis naar Londen sprak onze landgenoot nog enkele mooie woorden over gewezen werkgever.

De transfersoap rond Jan Vertonghen is vandaag definitief afgerond. De Rode Duivel gaat straks aan de slag bij het Londense Tottenham, maar nam eerst nog even de tijd om terug de blikken op zijn naar eigen zeggen fantastische periode bij de Nederlandse recordkampioen.

"Ik ben blij dat deze soap eindelijk voorbij is", liet Vertonghen optekenen. "Er valt heel wat van mijn schouders. Eindelijk hoef ik mij geen zorgen meer te maken en kan ik mij opnieuw op andere dingen richten".

"Over Tottenham heb ik niets dan mooie verhalen gehoord. Het is een warme club, wat voor mij als gevoelsmens belangrijk is. Londen is bovendien een wereldstad, ik kan opnieuw op ontdekkingsreis. Die kans zal ik zeker niet onbenut laten. Ik sta open voor nieuwe mensen en fases in mijn leven".

"De meest fantastische herinneringen bewaar ik aan Ajax en de stad Amsterdam. De club en de stad hebben mij als mens gemaakt. Elke ochtend ben ik met een goed gevoel opgestaan, want ik kwam ontzettend graag bij Ajax".

"De mooiste momenten in mijn leven heb ik ook hier meegemaakt. De landstitels in 2011 en 2012 zijn onvergetelijk. Ik heb altijd een enorme waardering gevoeld van de supporters en mensen rond de club en die was wederzijds", aldus Jan Vertonghen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties