Leekens zoekt nog verdedigende versterking

Leekens zoekt nog verdedigende versterking
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Georges Leekens kreeg met Mémé Tchite, Jesper Jorgensen, Bart Buysse en Ivan Trickovski al vier versterkingen. Toch is de sportieve baas van blauw-zwart nog niet tevreden en wil hij vooral verdedigend er nog iets bij.

Bij Club Brugge zoekt men nog naar een centrale verdediger, maar Leekens zou ook nog een flankverdediger er bij willen. "Er zijn nog een aantal hiaten in onze kern die moeten ingevuld worden", aldus Leekens in Het Nieuwsblad. "Ik zie wat wij nodig hebben en ik zal dat zeggen. Maar ik zeg dat intern, niet via de pers."

Toch zou het gaan om een flankverdediger. Bart Buysse lijkt een certitude te worden, maar Stenman en De Jonghe zijn nog een poosje onbeschikbaar. Vansteenkiste moet dan weer uitgeleend worden. Hoefkens is twee speeldagen geschorst en Marcos mag vertrekken. 

Vincent Mannaert geeft zijn trainer momenteel alvast geen gelijk. "Nog een centrale verdediger en ons huiswerk is in principe af. Tenzij er nog langdurige geblesseerden zouden bij komen. Alles is op voorhand doorgesproken met de trainer en onze analyse is nog steeds dezelfde. Ik denk dat de trainer het vooral vervelend vindt dat hij nog niet met zijn typeploeg heeft kunnen werken. Zimling moet bijvoorbeeld nog terugkeren, toch een belangrijke schakel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties