Perbet kan nederlaag tegen PAOK niet voorkomen

Tomas Taecke
| 1 reacties

Bergen heeft in het Nederlandse Arnhem met 2-0 verloren van PAOK Saloniki. Opmerkelijk: Jérémy Perbet kwam halfweg de tweede helft binnen de lijnen.

Bergen heeft in de Arnhemse Gelredome een 2-0-nederlaag geleden tegen het Griekse PAOK. Vooral voor de pauze kregen de Draken een resem kansen, maar het doelpunt viel aan de overzijde uit één van de schaarse mogelijkheden.

In de tweede helft, waarin Bergen een tweede tegendoelpunt slikte, maakte Jérémy Perbet zijn opwachting. De aanvaller liet de oefenpartijen eerst aan zich voorbijgaan, maar kwam nu toch binnen de lijnen. Bestaat de kans dan toch dat Perbet alsnog in Bergen blijft?

Bergen kwam als volgt voor de dag: Werner, Debisschop (60e Timmermans), Sapina (60e Lépicier), Van Gijseghem, Monteyne, Nicaise, Matthys (75e De Belder), Angeli, Jarju (75e Köse), Zola (60e Van Imschoot), Nong (67e Perbet)