Enevoldsen en Pedersen: "Opnieuw genieten"
Dennis Moonen
| 20 reacties
Enevoldsen en Pedersen: "Opnieuw genieten"
Foto: © SC

KV Mechelen haalde met Mads Junker, Thomas Enevoldsen en Nicklas Pedersen drie opmerkelijke transfers binnen. De twee laatsten doen hun verhaal in Sport/Voetbalmagazine.

Pedersen en Enevoldsen kwamen samen over van het Nederlandse FC Groningen. Ze waren beiden meteen overtuigd door het aanbod van Malinwa. "Ik heb niet lang getwijfeld", aldus Enevoldsen. "Van bij het begin was KV Mechelen erg geïnteresseerd en het was ook fijn dat trainer Van Veldhoven mij echt wou." De transfer van Pedersen sleepte iets langer aan omdat de aanvaller aanwezig was op het EK in Polen en Oekraïne. De overgang kon dus pas beklonken worden na het toernooi.

Het vertrek van de twee Denen werd in Nederland gelinkt aan een aantal uitspraken over het niet-aanwezig zijn op wedstrijden van Groningen bij een blessure. Enevoldsen: "Als ik straks geblesseerd ben en KV speelt in Anderlecht, dan zal ik er natuurlijk bij zijn want Brussel ligt vlakbij. Maar in Nederland moet je voor een verplaatsing soms drie uur rijden. Ik volgde wel alle matchen op tv." Pedersen: "Trouwens, bij Groningen ging geen enkele geblesseerde speler naar de uitmatchen. Wij zagen echt het probleem niet."

Wat zijn de verwachtingen bij KV Mechelen? "Beter doen dan de negende plaats van vorig seizoen. En vooral ook weer genieten van het voetbal want dat waren we kwijt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties