Reactie Kujovic: "Mijn reddingen waren niet zo bijzonder"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Kujovic: "Mijn reddingen waren niet zo bijzonder"
Foto: © SC

Vladan Kujovic verscheen tegen W-B aan de aftrap doordat Bojan Jorgacevic naar eigen zeggen nog niet wedstrijdfit was. Hoewel de Brugse doelman voor de microfoon het tegendeel beweerde, pakte hij enkele keren met een fraaie redding uit.

Tomas Taecke in Brugge

"Pas vanmorgen wist ik dat ik aan de wedstrijd zou beginnen", legt Kujovic na de wedstrijd uit. "Bojan was professioneel en eerlijk genoeg om toe te geven dat hij niet voldoende fit was. Los daarvan moet een professional zich altijd in die mate voorbereiden dat je klaar bent voor de ploeg".

"Mijn reddingen waar iedereen over spreekt, vond ik niet zo bijzonder. Ik sta er om mijn werk te doen en heb dat ook gedaan. Alleen vond ik het jammer dat we een zuur tegendoelpunt slikten, maar uiteindelijk hebben we toch kunnen zegevieren".

"De tegenstander die we woensdag tegen het lijf lopen, is er één van een ander formaat. Iedereen kent het belang van de partij, niet alleen de spelersgroep maar ook de club en de supporters. Het zal erop aankomen om onze eigen partij te spelen in de hoop daar een doelpunt mee te pikken", aldus Vladan Kujovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties