Jacobs: "Droom is om tegen Anderlecht te spelen"

Jacobs: "Droom is om tegen Anderlecht te spelen"
Foto: © SC

Ariël Jacobs neemt het in de CL-voorrondes op tegen Club Brugge. De ex-Anderlecht-coach weet dat het een moeilijke partij gaat worden en dat Georges Leekens de West-Vlamingen in een underdogrol wil schuiven.

"Iemand zei me dat hoe dichterbij de match komt, hoe meer Leekens Kopenhagen omschrijft als een mogelijke finalist van de Champions League", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad. "Twee jaar geleden haalde Kopenhagen de 1/8ste finales, maar dat was voor de helft te danken aan N'Doye, die verkocht is. We willen ons plaatsen, maar het zal erg moeilijk zijn. Brugge gaat hier speculeren op een goed resultaat om het dan thuis af te kunnen maken. Club heeft zich versterkt en zal dit jaar een grotere concurrent zijn voor Anderlecht."

Club Brugge was wel niet zijn eerste keuze. Jacobs wou graag tegen Anderlecht spelen, maar dat zit er nog altijd in. "Club Brugge zal willen winnen om zich te plaatsen en niet omdat het tegen Ariël Jacobs is. Ook bij Kopenhagen gaan we spelen voor de kwalificatie en niet voor de trainer. Mijn droom was eigenlijk om tegen Anderlecht te spelen. Dat kan nog altijd in de poules."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties