"Tchité en Odjidja kunnen verschil maken"

Dennis Moonen
| 9 reacties
"Tchité en Odjidja kunnen verschil maken"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het CL-duel van Kopenhagen tegen Club Brugge is ook het duel van Georges Leekens tegen Ariël Jacobs. Jacobs schat blauw-zwart hoger in dan zijn eigen team. "Het wordt moeilijk voor ons."

Als FC Kopenhagen vanavond één troef op tafel kan leggen dan is wel zijn eigen trainer. Ariël Jacobs kent na 4,5 jaar Anderlecht de grote rivaal uit Brugge als zijn broekzak. Maar toch duwt hij Club in de favorietenrol. "Club moet de favoriet zijn", aldus Jacobs in HBvL. "Leekens speelt graag spelletjes en blaast Kopenhagen nu op tot een kandidaat-finalist, maar laten we realistisch blijven. De Belgische top staat hoger dan de Deense."

Kopenhagen haalde twee jaar geleden de achtste finales van de Champions League. "Maar dat lag toen aan spits N'Doye, die nu verkocht is", zegt Jacobs. "Ons budget ligt lager dan dat van de topclubs. Joseph Akpala is bijvoorbeeld te duur voor ons. Club heeft zich serieus versterkt. Ik ben ervan overtuigd dat Mémé Tchité woensdag zal meedoen. Ik weet nog niet op welk niveau hij zal zitten, maar hij zal een sleutelrol spelen. Ook Odjidja kan het verschil maken. Hij is de exponent van het sterk uitgebalanceerde middenveld van Club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties