Plut maakte kennis met de Belgische competitie

Plut maakte kennis met de Belgische competitie
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Vito Plut moet dit seizoen voor Waasland-Beveren voor de goals zorgen. De Sloveen werd vorige week aangeworven en schrok meteen van het niveau: "De Belgische competitie is zeker twee keer sterker dan de Sloveense", zegt hij in HNB.

Vito Plut werd door Waasland-Beveren-trainer Dirk Geeraerd meteen in de basis gedropt voor de partij thuis tegen KV Mechelen. Veel tijd om te integreren kreeg de Sloveense aanvaller dus niet. "Ik ken amper de namen van mijn nieuwe ploegmakkers", lachtte de spits.

"Ik werd hier heel mooi ontvangen en dat geeft uiteraard vertrouwen. Jammer dat ik mijn basisplaats nog niet meteen kon bekronen met een doelpunt, maar je moet me nog wat tijd geven om me aan te passen. Op het einde van de wedstrijd had ik af te rekenen met krampen, dat is normaal", aldus Plut.

De Sloveen weet meteen dat hij in een moeilijkere competitie is terechtgekomen. "Ik ben gehaald om hier goals te maken, maar nu al heb ik gezien dat deze competitie twee keer zo goed is als die in Slovenië. Toch wil ik hier snel mijn stempel kunnen drukken", besluit Plut.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties