Boussoufa: "Leer heel veel bij van Hiddink"

Sam Soetaers
| 2 reacties
Boussoufa: "Leer heel veel bij van Hiddink"
Foto: © SC

Mbark Boussoufa heeft het enorm naar zijn zin bij het Russische Anzhi. De ex-speler van Anderlecht en AA Gent mag er samenwerken met coach Guus Hiddink, van wie hij naar eigen zeggen al veel heeft bijgeleerd.

Boussoufa speelt met Anzhi in de Europa League tegen het Nederlandse Vitesse. "Ook in de heenwedstrijd heb ik veel bijgeleerd", zegt de middenvelder. "Bijvoorbeeld over mijn positie als een van de twee middenvelders waar ik vorige week stond. Een nieuwe positie die ik niet gewend ben."

"Ik had in het begin vaak de neiging om te aanvallend te denken, maar wordt daar dan op gewezen. Ook van andere dingen hoe hij met mij als mens omgaat, leer ik veel van deze coach."

Hiddink: "Organisatie neerzetten"
Coach Guus Hiddink is sinds vorig seizoen aan een langdurig project begonnen bij Anzhi. "Een half jaar geleden was hier niets. De nadruk ligt dan ook op het neerzetten van een organisatie. Een sterk fundament waarmee Anzhi straks verder kan groeien", weet de Nederlander.

"Maar dat betekent niet dat er geen prestaties gevraagd worden. We zijn erg ambitieus om de volgende ronde te halen. Het doel is natuurlijk om in mei de Arena te halen, waar de finale van de Europa League gespeeld worden, hoewel dat natuurlijk nog ver weg is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties