Reactie Jacobs: "Enkel de cijfers tellen"

Tomas Taecke
| 59 reacties
Jacobs: "Enkel de cijfers tellen"
Foto: © SC

Samen met FC Kopenhagen nam Ariël Jacobs in zijn vaderland Club Brugge te grazen op weg naar de laatste voorronde van de Champions League. "We zijn een stap dichter bij de Champions League", wist de voormalige Anderlecht-coach.

Tomas Taecke in Brugge

"Net zoals ik voor de partij zei, heeft Kopenhagen en niet enkel zijn coach afstand genomen van Club Brugge", wist Jacobs op de persconferentie. "Het resultaat verandert daar niets aan, al moet ik zeggen dat het vreemd is om hier terug te zijn".

"Onze kansen om door te stoten naar de Champions League zijn vergroot. We zijn een stap dichter bij ons doel. Het is een mooie zege voor de club, niet zozeer voor individuen".

"Of dit zoeter is dan de titel vieren met Anderlecht in het Jan Breydelstadion? Deze dingen zijn moeilijk te vergelijken. Een kampioenschap volgt doorgaans na een hele reeks gewonnen wedstrijden".

"Vandaag hebben we een schitterende partij vol spanning gezien. Als je de tweede helft bekijkt: daarvoor komen de mensen naar het stadion. Leekens mag vinden dat Club de zege verdiende. Na al die jaren heb ik geleerd dat enkel de cijfers tellen", aldus Ariël Jacobs.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties