Roelandts: "Volgend seizoen weer in eerste klasse"

Roelandts: "Volgend seizoen weer in eerste klasse"
Foto: © SC

Kevin Roelandts verhuisde deze week van Leuven naar tweedeklasser Antwerp. De middenvelder kwam bij OHL niet meer aan spelen toe. Bij Antwerp mocht hij direct op oefenkamp naar Manchester United vertrekken.

"Voor de integratie was het belangrijk dat ik het oefenkamp meteen kon meemaken", aldus Roelandts in Het Laatste Nieuws. "Het was vooral een blij weerzien met Dieter Van Tornhout, met wie ik nog samen speelde bij Club Brugge. Het lag dan ook voor de hand dat ik samen met Dieter de kamer deel in Manchester."

Antwerp speelt zaterdagnamiddag een oefenwedstrijd tegen Birmingham. "Met een sterke prestatie wil ik me meteen tonen aan de trainer, want de tijd om een basisplaats af te dwingen, is kort. Volgende week is er al de eerste bekerwedstrijd, maar vooral de woensdag erna wil ik aan de aftrap staan tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Eendracht Aalst."

Ook tweedeklassers Westerlo en STVV wilden Roelandts wel hebben. "Antwerp was het meest concreet en omdat ik in Brugge blijf wonen was het ook logistiek gezien de beste optie. Ik ben vooral blij dat er een oplossing is, want in OHL had ik geen toekomst meer. Trainer Van Geneugden vond dat ik te weinig bracht en daarmee was de kous af. Dit seizoen wil me bij Antwerp bewijzen, maar het is wel de bedoeling dat ik volgend seizoen opnieuw in eerste klasse aantreed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties