Live De Sutter ruimt plaats voor Kljestan

Tomas Taecke
| 1282 reacties
De Sutter ruimt plaats voor Kljestan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Anderlecht neemt het vanavond een eerste keer op tegen het Cypriotische AEL Limassol. Paars-wit moet een goede uitgangspositie weten te verwerven wil het volgende week de poort van het kampioenenbal openbeuken.

Anderlecht staat voor het levensbelangrijke tweeluik tegen AEL Limassol. De hoofdstedelingen moeten zich via het tweeluik in de barragewedstrijden van de Champions League zien te verzekeren van deelname aan het kampioenenbal en de ettelijke miljoenen die daarmee gepaard gaan.

De Cypriotische club wijkt voor deze partij uit naar het stadion in Nicosia. Anderlecht doet er goed aan meteen een klinkend resultaat neer te zetten, wil het met in het achterhoofd de partijen tegen BATE en Partizan een nieuw debacle vermijden.

Coach John Van Den Brom kan geen beroep doen op de langdurig geblesseerde Suarez en Cyriac. Ook Vargas en Lukaku zijn nog steeds onbeschikbaar. Aan de overzijde zijn er geen blessures maar is Monteiro wel geschorst.

Van Den Brom laat De Sutter aan de kant en verstevigt zijn middenveld met Kljestan. Verder geen verrassingen aan paars-witte zijde.

De partij wordt om 20.45u op gang gefloten en is LIVE op onze website te volgen.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd van Jacobs?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Limassol daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 225 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Limassol strijkt u 320 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties