Degraen: "Poules halen is heel belangrijk voor Genk"

Degraen: "Poules halen is heel belangrijk voor Genk"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk moet donderdag een goede uitgangspositie verwerven tegen Luzern om zich volgende week in eigen huis te plaatsen voor de poules van de Europa League. Algemeen directeur Dirk Degraen benadrukt nog eens het belang van Europees voetbal.

Genk kan niet helemaal tevreden zijn met de competitiestart. De Limburgers verloren nog geen enkele wedstrijden maar moet na 3 gelijke spelen en slechts 1 overwinning vrede nemen met 6 op 12. Kwalificatie voor de poules van de Europa League zou de mindere competitiestart alvast een stuk verteerbaarder maken.

"Het wordt spannend, het is erop of eronder nu. Tegen deze ploeg moeten we ons kunnen plaatsen om in de poules te geraken", klinkt Degraen positief in een interview op de officiële website van de club. "De voortekenen zijn gunstig want we hebben een ploeg geloot die haalbaar moet zijn. Toch moeten we altijd voorzichtig zijn in Europees voetbal."

Sportieve groei voortzetten
"De poules halen is toch wel heel belangrijk voor Genk. Het is wel zo dat we financieel tegen een stootje kunnen. Voor de spelers, het bestuur en de supporters zou het een mooie voortzetting zijn in de continuïteit van onze sportieve groei."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties