Reactie "Anderlecht speelde opportunistisch"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
"Anderlecht speelde opportunistisch"
Foto: © SC

Thomas Buffel was helemaal kapot na de wedstrijd tegen Anderlecht. Hij had weer bijzonder hard gewerkt en was blij dat Genk een punt kon meenemen uit het Constant Vanden Stockstadion.

Robby Morren in Brussel

Na een goede eerste helft waarin het twee keer scoorde, moest Genk in de tweede helft helemaal terugplooien. Anderlecht creëerde een pak kansen maar de Limburgers wisten met een 2-2 eindstand toch een punt mee te nemen uit Brussel.

"Op het einde was ik wel kapot", gaf Buffel toe na de wedstrijd. "We zijn als collectief goed blijven staan. Anderlecht speelde opportunistisch, met veel lange ballen en dat was moeilijk om tegen te verdedigen."

"We hebben alles gegeven en het zou dan ook jammer zijn geweest als we de wedstrijd toch nog hadden verloren. We mogen blij zijn met het punt."

Rust
Buffel, die door de afwezigheid van Jelle Vossen de aanvoerdersband droeg, is blij dat er het komende weekend geen wedstrijd op het programma staat. "Ik ben blij met het weekendje rust want we hebben de voorbije weken, met de Europa League, toch wel veel wedstrijden gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties