Cristiano Ronaldo is ongelukkig bij Real Madrid

Cristiano Ronaldo is ongelukkig bij Real Madrid
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo voelt zich niet goed in zijn vel bij Real Madrid. De Portugees was zondag nochtans de held in de wedstrijd tegen Granada. Hij scoorde twee doelpunten, waarmee hij ook de grens van 150 goals voor De Koninklijke bereikte. Hij vierde niet en zegt verdrietig te zijn.

Volgens de Spaanse krant AS vroeg de sterspeler vorige zaterdag een onderonsje met Florention Pérez, de president van de Spaanse topclub. Ronaldo liet weten dat hij en zijn ploegmaats niet overeenkomen en dat hij de club wil verlaten als alles blijft zoals het is.

Hij heeft onder andere problemen met de houding van Marcelo, die tot vorig seizoen zijn beste vriend bij de club was. Marcelo verklaarde eerder immers dat Casillas de Ballon’dOr moet winnen en niet Ronaldo.

Of dat daadwerkelijk de reden is van zijn verdriet is, blijft gissen. Wat wel zeker is, is dat hij ongelukkig is. Dat verklaarde hij zelf na de match. “Ik vierde mijn doelpunten niet, omdat ik verdrietig ben. Meer wil ik er niet over kwijt. De club weet waarom.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties