Manchester City bood 200 miljoen op Cristiano Ronaldo
Christophe van den Boom
| 58 reacties
Manchester City bood 200 miljoen op Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo gaf aan dat hij niet meer gelukkig was bij Real Madrid. Dat viel niet in dovemansoren en Manchester City bood prompt 200 miljoen op de vleugelaanvaller. Het bod stuitte op een 'njet'.

Manchester City zou de Portugees maar al te graag willen inlijven en deed een bod van 200 miljoen. De Spaanse club legde het bod naast zich neer en wees op een clausule in het contract van de sterspeler. Hij mag enkele vertrekken bij een astronomisch bod van 1 miljard euro.

The Citizens wilden van Ronaldo de bestbetaalde speler van het moment maken. Hij zou in Engeland zo’n 20 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Ook vorig jaar probeerde City hem in te lijven. Toen werd een bod van 180 miljoen euro naar de prullenmand verwezen.

Financial Fair Play

De eigenaar van de club uit Manchester, Sjeik Manshour, is ervan overtuigd dat Ronaldo’s gemoedstoestand ervoor kan zorgen dat hij toch naar Engeland terugkeert. De sjeik wil zijn slag slaan voor het seizoen 2014-2015. Dan wordt immer de Financial Fair Play-regel ingevoerd, waardoor clubs niet meer kunnen spenderen dan ze investeren.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties