'Giggs kan nog tijdje mee'

Tijs Ruysschaert
| 3 reacties
'Giggs kan nog tijdje mee'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als Ryan Giggs zaterdag in actie komt met Manchester United tegen Wigan Athletic, is dat zijn 600e wedstrijd in de Premier League. "Maar Ryan kan nog een tijdje mee", aldus manager Alex Ferguson.

38 jaar oud is hij ondertussen, Ryan Giggs. Tegen Wigan Athletic kan de Welshman dit weekend zijn 600e Premier League-duel (sinds het begin van de officiële PL in '92-'92) spelen. Maar daar ligt de nuchtere Giggs niet wakker van. "Als het gebeurt, zal ik trots zijn. Maar eerlijk gezegd houd ik me niet echt bezig met zo'n zaken", vertelde hij aan BBC Sport. "Hopelijk kan ik de mijlpaal vieren met een overwinning, dat is het belangrijkste."

Volgens Manchester United-manager Sir Alex Ferguson is het tijdperk van Giggs trouwens nog niet voorbij. "Ryan heeft voorlopig nog maar weinig blessures gehad, hij kan wat dat betreft dus nog een poos mee."

Ook record voor Scholes?

Ook de een jaar jongere Paul Scholes kan een record breken. Als hij dit weekend aan spelen toekomt op zijn Old Trafford, dikt hij zijn totaal aantal wedstrijden voor ManU aan tot 700.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties