Kompany: "Project Manchester City nog niet klaar"

Koen Schaaphok
| 8 reacties
Kompany: "Project Manchester City nog niet klaar"
Foto: © SC

Onze landgenoot Vincent Kompany wordt internationaal bejubeld en dat uitte zich ook afgelopen transferperiode opnieuw in speculaties over een vertrek. Overbodig want Vince The Prince heeft vertrouwen in Manchester City.

"Het project City is nog niet af."

“Ik ben ervan overtuigd dat ik met City even veel prijzen kan pakken als Barcelona of Real. Het project van City is nog niet af. Over twee jaar staat hier het beste trainingscomplex ter wereld. En wie naar Real Madrid gaat, staat in de schaduw van Cristiano Ronaldo. Wie naar Barcelona gaat, staat in de schaduw van Lionel Messi. Dan ben ik liever aanvoerder van Manchester City.”, aldus Vincent Kompany tegen Het Laatste Nieuws.

De 26-jarige Belg heeft het naar zijn zin in Manchester. 'Ik ben hier thuis, familiaal zit ik goed. Ik leef hier heel normaal. Wij gaan hier net zo veel op restaurant als andere mensen. Ik doe mijn inkopen en ga wandelen. Ik loop wel eens paparazzi tegen het lijf, maar als je op een normale manier omgaat met hen, krijg je nooit problemen.”

Kompany start dinsdagavond aan een nieuw Champions League-avontuur met Manchester City en de eerste wedstrijd is er meteen eentje om in te lijsten: uit tegen Real Madrid. Net als Ajax en Borussia Dortmund maken die clubs deel uit van ‘kampioenenpoule’ Groep D.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties