Van Puyvelde laat Beerschot wellicht achter zich

Tomas Taecke
| 94 reacties
Van Puyvelde laat Beerschot wellicht achter zich
Foto: © SC

Het ziet ernaar uit dat Chris Van Puyvelde en Beerschot eerstdaags afscheid zullen nemen van elkaar. GvA weet dat de sportieve directeur niet is opgezet met een nakende reorganisatie binnen de Kielse club.

Drie overwinningen op rij en eindelijk wat rust, maar toch zit er al snel opnieuw een haar in de boter bij de Ratten. GvA weet dat er een reorganisatie op til is binnen de Antwerpse club, waardoor Chris Van Puyvelde Beerschot snel achter zich zou laten.

De technische directeur is immers niet opgezet met de veranderingen die zich eerstdaags zouden voltrekken. Voorlopig wil niemand bij Beerschot reageren op het vertrek van Van Puyvelde. In het voorjaar van 2011 arriveerde de gewezen hulptrainer van blauw-zwart op het Kiel, ongeveer anderhalf jaar vooraleer hij nu zijn biezen pakt.

Van Puyvelde lag op het Kiel vaak onder vuur, onder meer door een falend transferbeleid. Ook met Jacky Mathijssen lag hij meer dan eens in de knoop. Voorzitter Patrick Vanoppen zou naar verluidt teammanager Dirk Stoops meer sportieve verantwoordelijk geven, met een andere jobinvulling voor Van Puyvelde als gevolg. De huidige technische directeur zou vanaf heden meer scouting en veldwerk op zich moeten nemen, waardoor hij de eer aan zichzelf wil houden en opstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties