Reactie Allegri: "De fans hebben gelijk"

Allegri: "De fans hebben gelijk"
Foto: © SC

Massimiliano Allegri kon moeilijk tevreden zijn over de prestatie van zijn team. Na drie officiële wedstrijden in het eigen San Siro staat er nog steeds geen overwinning op de teller. En ook tegen Anderlecht speelden de Rossoneri allesbehalve sterk.

Manu Gonzalez in Milaan

"We zijn toch wat ongerust omdat we niet konden scoren en eigenlijk ook niet dominant waren", was de trainer eerlijk. "Het positieve is dat we deze keer geen tegendoelpunt slikken. Mentaal is het wel moeilijk omdat de resultaten tegenvallen. We moeten echter geduld hebben met dit team dat nog moet groeien."

De fans hebben echter minder geduld, want het fluitconcert gisteren was meer dan duidelijk. Allegri voelt de deur dan ook al op een kier staan. "De fans hebben gelijk en we moeten echt beter doen en winnen thuis. We hebben een team dat te weinig ervaring heeft op CL-niveau. Alles samen stond er ongeveer 30 wedstrijden ervaring op het veld."

"Met Ibrahimovic en Silva hebben we veel kwaliteit verloren. Ik ben blij dat ze scoorden voor PSG, maar spijtig genoeg kunnen Italiaanse clubs spelers zoals zij niet meer betalen. Ik heb vertrouwen in de jongens die er nu zijn. Zij zullen dit kwaliteitsverlies te boven komen, maar we vragen tijd om hen te laten groeien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties