Mourinho: "We bleven strijden"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Mourinho: "We bleven strijden"
Foto: © SC

Trainer José Mourinho was opgelucht met de overwinning van Real Madrid op Manchester City dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League. Na een slechte reeks in de Spaanse competitie was een Europese overwinning een mentale opsteker.

'We kunnen wedstrijden verliezen, dat is voor mij geen probleem. Als we maar blijven vechten als beesten tot het einde', aldus Mourinho. De Portugees krijgt de laatste week de wind van voren vanwege diens negatieve commentaar op zijn team. “Vandaag waren we agressief, fysieker, we domineerden en uiteindelijk wonnen we. We kregen twee goals tegen, maar we bleven strijden.'



Mourinho veroorzaakte kort geleden een kleine rel door zich, op zijn eigen manier, luidop af te vragen of de spelers van de ‘Koninklijke’ wel de wil hadden om te winnen maar tegen de kampioen van Engeland herkende hij weer het dominerende Real Madrid. 'Dit is het DNA uit de ploeg van vorig seizoen.”, aldus Mourinho.

Afsluiten deed “The Special One” met een opvallende uitspraak. “Ik beteken niets in de geschiedenis van Real Madrid, maar ik heb wel het recht om te zeggen dat de fans van Madrid dit willen zien van de ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties