Huntelaar: "Nog niet over contractverlenging gepraat"

Koen Schaaphok
| 3 reacties
Huntelaar: "Nog niet over contractverlenging gepraat"
Foto: © SC

Schalke 04 hoopt vurig om zaterdag Bayern München partij te kunnen geven met goalgetter Klaas-Jan Huntelaar. De spits ondervindt voorlopig nog teveel hinder van een verkoudheid.

De Nederlandse international liet de training op donderdag alvast schieten en achter zijn naam staat vooralsnog een groot vraagteken. “Ik probeer uiteraard mee te doen, ik hoop dat ik kan spelen”, aldus Huntelaar aan Voetbal International.
”Ik ben niet echt ziek, ook niet echt grieperig, maar ik ben al weken verkouden en mijn holtes zitten dicht dus ik moet het even aankijken hoe het verder gaat.”, aldus de topschutter van het voorbije Bundesliga-seizoen.

De spits ondervindt ook nog last van de actie in het kampioenenbal. “Ik heb ook nog wat pijntjes van de wedstrijd van dinsdag in de Champions League tegen Olympiakos. Maar na een wedstrijd heb ik altijd even een dipje. Ik wil natuurlijk graag spelen tegen Bayern. Het wordt tijd dat we weer eens van ze winnen.”, vertelt Klaas-Jan Huntelaar.

 Tegen Oympiakos in Gelsenkirchen (2-1) maakte Huntelaar zijn 250ste officiële goal in clubverband. "Dat is niet verkeerd. Ik vind het wel lachen. Maar er moeten nog wel wat doelpunten bij natuurlijk.”, lacht The Hunter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties