'Lewandowski blijft in Dortmund'

Koen Schaaphok
| 1 reacties
'Lewandowski blijft in Dortmund'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lewandowski is gewild in Europa. De Pool die Ajax in de Champions League-groepsfase vorige week de 3 punten ontnam in de slotfase dient volgens zijn zaakwaarnemer zijn contract in Dortmund uit.

Maik Barthel, zaakwaarnemer van de Poolse spits, verwoordt het simpel. "We hebben een contract met Dortmund waarin staat dat Lewandowski tot 2014 bij hen zal spelen. Momenteel denken we dus niet aan een overstap naar een Europese topclub.” Barthel en Lewandowki houden echter hun ogen open. "Dat betekent echter niet dat we het niet kunnen zeggen als een ander team in Robert geïnteresseerd is", aldus Barthel. "De transfermarkt is echter gesloten en Robert denkt nu alleen maar aan de Bundesliga, de DFB Pokal en de Champions League met Dortmund."

Barthel ziet Robert uitgroeien tot een Europese grootheid. "Robert is de beste spits van de Bundesliga en kan nog steeds verbeteren" vervolgt Barthel. "Hij krijgt niet zo veel aandacht als andere spelers bij Dortmund. Dat is een voordeel voor Robert en het helpt hem om zich in alle rust te ontwikkelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties