Peeters: "Ben thuis geen leuk gezelschap"

Koen Schaaphok
| 10 reacties
Peeters: "Ben thuis geen leuk gezelschap"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge-trainer Bob Peeters verkondigt dat hij, naar aanleiding van de Brugse derby, momenteel beter niet thuis vertoeft. "Mijn vrouw moedigt me aan om twee keer per dag te trainen", lacht Peeters.

“Ik ben thuis niet bepaald het leukste gezelschap momenteel. Het is vooral om haar een plezier te doen dat ik zo vaak naar de club kom.” Bob Peeters heeft, ondanks de dramatische seizoenstart met Cercle Brugge vooralsnog zijn gevoel voor humor niet verloren, al is een verklaring voor de 1 op 21 wel op handen. “We begonnen goed aan de competitie maar een beloning kregen we er nooit voor. Tegen Genk, OHL en Kortrijk was het niet slecht maar daarna sloeg de vertwijfeling toe, door de druk van buitenaf. Dat zijn we als groep niet gewoon.”, aldus een openhartige Bob Peeters.

Peeters komt zelf graag naar Cercle en de sfeer in de groep is voorlopig nog niet naar de knoppen. “Je zou denken dat de sfeer om te stikken is in een spelersgroep op zo’n moment maar dat valt goed mee bij ons. Er vormen wel wat kliekjes  bij dit soort situaties, maar daar merk je op de training niets van. Ook van ons publiek krijgen we nog geen flessen naar ons hoofd gegooid. We kregen zelfs applaus na de nederlaag tegen Lokeren. De supporters zien gelukkig ook dat de spelers er alles aan doen en zelfs nu spreken ze ons moed in. Ik vind dit bemoedigend.”, vertelt Peeters.

Ondanks de pijnlijke 1 op 21 moet er voorlopig niet aan Bob Peeters worden getwijfeld, aldus hijzelf. “Ik vind dit ook niet leuk maar ik moet ook nog veel leren en dit zijn leerrijke ervaringen. Ben ik dan na een paar matchen ineens een slechte trainer geworden? Heb ik dan twee jaar geluk gehad? Als ik nu twijfel ga tonen over mijn visie en het roer ga omgooien, valt alles waar we aan gewerkt hebben, in duigen. Ik blijf mijn visie trouw”, besluit Bob Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties