'Chelsea bereidt gigantisch bod voor op Falcao'

'Chelsea bereidt gigantisch bod voor op Falcao'
Foto: © SC

Chelsea is bereid om 56 miljoen op tafel te leggen voor de Colombiaanse stervoetballer Radamel Falcao. Dat melden diverse Engelse media.

De club is reeds in gesprek met de doelpuntenmachine over een mogelijke transfer in januari. Met de hattrick tegen de Blues in de Europese Supercup heeft hij indruk gemaakt en Chelsea-eigenaar Roman Abramovich geeft groen licht voor een formeel bod op de Colombiaan.

De Europese kampioen heeft op dit moment enkel Fernando Torres in de spits. Ze vrezen dat ze het met hem alleen niet zullen redden. Daarom wil de club een extra spits aankopen en Falcao past perfect in dat plaatje. “Het voorbereidingswerk is al achter de rug. Abramovich wil dat alles in orde is, zodat we tot een overeenkomst kunnen komen voordat een andere club de kans krijgt om zich te moeien”, klinkt het bij Chelsea.

De 26-jarige spits speelt nog maar drie jaar in Europa, maar wist hier al 115 keer te scoren. Atlético betaalde in 2011 40 miljoen euro voor de aanvaller. Bij een verkoop maken ze dus 16 miljoen euro winst. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties