Reactie Hoefkens: "Een prijs teruggeven"

Tomas Taecke
| 83 reacties
Hoefkens: "Een prijs teruggeven"
Foto: © SC

Carl Hoefkens verscheen zoals verwacht met de gele aanvoerdersband op het terrein. De rechtsachter van Club kreeg kort voor inrukken een applausvervanging en wil het incident nu voor goed achter zich laten.

Tomas Taecke in Brugge

Met de aanvoerdersband om de bovenarm gespannen verscheen Carl Hoefkens enkele minuten na zijn applauswissel in de mixed zone. De kapitein van Club kwam een laatste keer terug op het pijnlijke voorval dat zich de laatste drie dagen in het Jan Breydelstadion heeft voltrokken.

"Ik denk dat alles ongeveer gezegd is", herhaalde Hoefkens nogmaals. "Er zijn grote fouten gemaakt maar uiteindelijk heb ik nu enkel en alleen positieve reacties gekregen. Ik heb veel steun gekregen en hoop dat dit nu afgesloten is".

"Het deed me deugd dat de spelersgroep als één man achter mij stond. Ook door het publiek werd ik goed ontvangen. Nu wil ik enkel voetballen voor Club Brugge en is dit voorval voor mij achter de rug".

"Ik was niet zenuwachtig maar toch was dit een beetje speciaal. Het is fantastisch dat de supporters achter mij stonden. Hopelijk kan ik hen aan het einde van de rit prijzen teruggeven", aldus Carl Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties