Veselinovic: "Eerste doelpunt doet deugd"

Christophe van den Boom
| 22 reacties
Veselinovic: "Eerste doelpunt doet deugd"
Foto: © SC

Anderlecht huurling Dalibor Veselinovic debuteerde woensdagavond voor Beerschot AC. Hij scoorde in de tweede helft de gelijkmaker, maar kroonde zich nadien tot antiheld door de penalty te missen.

“Ik vond dat ik mijn penalty prima nam, maar de doelman ging op het juiste moment naar de bal toe. Ik was uiteraard enorm teleurgesteld dat de bal er niet in ging. Ik ben ook erg teleurgesteld met de uitschakeling. We hebben vandaag niet gespeeld zoals de voorbije vier wedstrijden”, verklaart Veselinovic op de website van Beerschot.

"In de tweede helft begonnen we nochtans beter te spelen, maar verder dan de gelijkmaker kwamen we niet meer. Bij de penalty's heb je dan een beetje geluk nodig. Ik kan niet zeggen dat we Sint-Truiden onderschat hebben, want we gingen er voor de volle honderd procent voor”, aldus de Serviër. “Deze uitschakeling mag geen effect hebben op de competitie. We moeten dit zo snel mogelijk achter ons laten. Zaterdag moeten we weer volop aan de competitie denken."

De bekerwedstrijd was de eerste match in dienst van Beerschot voor de Anderlecht-huurling. "De coach had mij zaterdag na de wedstrijd gezegd dat ik vandaag zou spelen. Ik maakte meteen mijn eerste doelpunt voor de club en ben daar erg blij om. Het was mijn eerste officiële wedstrijd in vier maanden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties