Hleb: "Kunnen winnen van Bayern"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Hleb: "Kunnen winnen van Bayern"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aliaksandr Hleb, middenvelder van BATE Borisov, gelooft dat zijn ploeg een kans heeft in de wedstrijd van dinsdag tegen Bayern München. BATE Borisov begon dan ook sterk met een 1-3 winst op het veld van Rijsel.

“Natuurlijk is Bayern favoriet. Dat wil ook zeggen dat alle druk bij hen ligt. Het zal moeilijk zijn aangezien het een fantastische ploeg is maar alles is mogelijk”, aldus de ex-speler van onder meer Barcelona en Arsenal bij Bundesliga.com.

“We zijn goed begonnen maar Bayern en Valencia blijven favoriet om door te gaan. Ik acht zelfs Rijsel niet kansloos ondanks hun verlies tegen ons.”

Hleb kijkt ook al naar de toekomst, eind dit jaar loopt zijn contract bij BATE namelijk af: “Ik wil naar een club in een grote competitie die ook Europees speelt. Ik gebruik BATE als een springplank maar ik wil de club helpen hun doelstellingen te halen. ik wil zelfs een beetje Wit-Russische voetbalgeschiedenis proberen schrijven.”

Hleb werd ook gevraagd of een terugkeer naar de Bundesliga (hij speelde in het verleden bij Wolfsburg en Stuttgart) een optie is: “Het is zeker mogelijk, ik hou van Duitsland. Er zijn geen stadions zoals die in duitsland, de sfeer is er fenomenaal. Ik heb altijd graag in Duitsland gespeeld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties