Groep E: Chelsea op zoek naar eerste zege

Fabian Morren
| 2 reacties
Groep E: Chelsea op zoek naar eerste zege
Foto: © SC

Chelsea slaagde er op de eerste speeldag van de Champions League niet in om zijn thuiswedstrijd te winnen. Juventus hield de titelverdediger op een 2-2-gelijkspel.

Chelsea kan dus straks bij Nordsjaelland, de verrassende Deense kampioen van vorig seizoen, maar beter winnen. Nordsjaelland gaat op zoek naar zijn eerste punten in de CL.

Juventus kan zich optrekken aan het knappe gelijkspel bij Chelsea. Bovendien loopt ook in de eigen Serie A alles gesmeerd. Straks komt Shakhtar Donetsk op bezoek. Een verraderlijke tegenstander, maar toch mag verwacht worden dat Juventus vooraf de beste troeven in handen heeft.

Shakhtar-coach Mircea Lucescu houdt alvast Andrea Pirlo bij Juventus in de gaten. "Ik ben ervan overtuigd, gezien zijn prestaties voor Juventus en de Italiaanse ploeg in het afgelopen jaar, dat hij de Gouden Bal verdient", vertelt Lucescu. "Hij verdient het om zijn loopbaan te bekronen. Pirlo is geweldig in vorm en voor mij is hij absoluut de nummer één."

Wat denkt UNIBET over Juventus - Shakhtar wedstrijd?

Juventus is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Shakhtar daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Juventus met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 152 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Shakhtar strijkt u 600 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties