Mourinho kan geen normale vader zijn

Koen Schaaphok
| 15 reacties
Mourinho kan geen normale vader zijn
Foto: © SC

Een internationaal bejubelde topcoach zijn. Het heeft ook een keerzijde van de medaille. Eentje waar José Mourinho alles van kent. "Ik kan geen normale vader zijn", klaagt de Portugese coach van Real Madrid.

José Mourinho heeft in een interview met de Amerikaanse nieuwszender CNN enkele opmerkelijke uitspraken gedaan. De coach van Real Madrid is niet tevreden over zijn sociale leven. "Ik haat mijn sociale leven", aldus de Portugees. "Ik haat het om niet gewoon een normale vader te zijn, die naar de voetbalwedstrijd van zijn zoon kan gaan kijken en met 20 andere vaders langs de zijlijn staat”, vertelt The Special One. Dat Mourinho inmiddels een van de beste coaches ter wereld is, in vier topcompetities landstitels heeft behaald en ettelijke passages in de Champions League op zijn naam heeft staan laten we even buiten beschouwing.



"Als ik er ben, dan komt iedereen naar mij toe voor foto's, handtekeningen of om mij te beledigen. Sommigen gaan zelfs achter het doel staan om mijn twaalfjarige zoon te beledigen”, besluit de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties