Reactie Buysse: "Stap dichter bij ons doel"

Tomas Taecke
| 10 reacties
Buysse: "Stap dichter bij ons doel"
Foto: © SC

Bart Buysse liep er tegen Maritimo voor de vierde maal de volle negentig minuten bij. In twee weken tijd heeft de Beernemnaar de fans en de coach overtuigd dat hij de linksachter van dit Club Brugge moet zijn.

Tomas Taecke in Brugge

"Niemand kan ontkennen dat deze zege dubbel en dik verdiend is", wist Buysse na de partij tegen de Portugese tegenstander. "Vooral na de rust waren we veel beter dan Maritimo, maar ook voor de pauze voetbalden we zeker niet slecht. Alleen was het toen moeilijk om hun defensie te ontwrichten".

"Met een doelpunt en een assist drukte Carlos Bacca andermaal zijn stempel op de wedstrijd. Het is ongelofelijk hoe hij plots uit het niets weet te scoren. Hij verkeert in uitstekende doen, het is fantastisch om een dergelijke speler in de rangen te hebben".

"Na de 2-0 hebben we misschien iets teveel achterover geleund, maar dat is dan ook het enige minpuntje. De duels werden verloren en we hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt. Uiteindelijk hebben we gedaan wat we moesten doen en de drie punten thuis gehouden".

"Dankzij deze zege staan we een stap dichter bij ons doel: namelijk overwinteren in Europa. We weten dat Bordeaux en Newcastle heel sterk zijn en dat de kwalificatie niet in onze schoot zal worden geworpen. In het voetbal weet je echter nooit: als zij een slechte dag hebben en wij overtreffen onszelf, dan is alles mogelijk. We hebben niets te verliezen in Engeland en kunnen zonder complexen aan de bak. Eerst richten we ons op de thuiswedstrijd tegen Racing Genk", aldus Bart Buysse.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties