Standard strikt nieuwe sponsor

Tomas Taecke
| 5 reacties
Standard strikt nieuwe sponsor
Foto: © SC

Standard heeft een overeenkomst gesloten met Unibet, de marktleider in online sportweddenschappen. Eerder sloot Unibet ook een overeenkomst af met Beerschot, Antwerp en Cercle Brugge.

Unibet is vanaf heden de 'official betting partner' van Standard. In ruil prijk het logo van de gokwebsite op alle communicatiedragers van de club. Ook zal dit tijdens de wedstrijd goed zichtbaar zijn op de LED Boarding rond het veld.

Eerder sloot de marktleider in online sportweddenschappen een overeenkomst af met Antwerp, Beerschot en Cercle Brugge. Om het bedrijf van een mooie nationale spreiding te voorzien, ging Unibet nu ook met Standard in zee.

“Standard is een heel bijzonder geval in het Belgische voetbal", zegt Dennis Mariën, Country Manager België bij Unibet. “Ze hebben de grootste en fanatiekste supportersschare van het land – en wat het nog interessanter maakt – verspreid over het hele land. Zo zijn we op een prominente plaats aanwezig in het zuiden van het land, waar voor Unibet nog mooie groeimogelijkheden zijn, en het levert ook in Vlaanderen nog een mooie extra zichtbaarheid op", aldus de manager van Unibet.
 

Als je je nu registreert via deze link op Unibet krijg je liefst 100 euro bonus! Gratis en exclusief voor de lezers van Voetbalkrant.com! Je stort 100 euro en je kan wedden voor 200 euro!

Dat is nog niet alles! Niet alleen krijg je 100 euro, maar je mag ook nog eens gratis naar een wedstrijd in de Jupiler Pro League! Welke match? Wel, die kies jij helemaal zelf!

Ben je al geregistreerd bij Unibet ? Geen probleem!  Bestaande abonnees op Unibet.com krijgen deze voordelen ook als ze opnieuw inschrijven via onze links. Je moet wel isnchrijven met een andere e-mail en login.

OPGELET: Lezers die geregistreerd zijn bij Unibet kunnen zondag de Clasico LIVE en gratis volgen op de Unibet-website. Haal uw bonus op via Voetbalkrant en bovenstaande link en geniet zondag van de Spaanse machtstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties