"Al die gelijke spelen leveren niets op!"

Fabian Morren
| 1 reacties
"Al die gelijke spelen leveren niets op!"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren kwam op eigen veld niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Bergen. Te weinig, zo vindt trainer Dirk Geeraerd.

Een draw thuis tegen Lierse, nu tegen Bergen. Het is allemaal net iets te mager, waardoor WB nog steeds in de gevarenzone zit. "De match tegen Bergen is een gemiste kans. Met gelijke spelen schieten we niets op. We hebben dringend een overwinning nodig om een stap voorwaarts te kunnen zetten", beseft coach Dirk Geeraerd.

"Thuiswedstrijden tegen Lierse en Bergen zijn partijen die we altijd moeten winnen", vervolgt de oefenmeester in Het Nieuwsblad. "Al besef ik ook wel dat Bergen geen slechte ploeg is. Als je ziet wat die allemaal vooraan hebben lopen. Als je dan enkele minuten voor tijd nog op achterstand staat, dan ben je uiteindelijk toch nog blij met die puntendeling."

Waasland-Beveren haalde wel Charleroi bij in de stand. "Het heet geen enkele  zin om naar ploegen als Cercle Brugge en Charleroi te gaan kijken", stelt Geeraerd. "We moeten ons eigen parcours afleggen. Nu komt de voorbereiding voor de wedstrijd tegen Anderlecht eraan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties