Reactie Buysse: "Complimenten voor Genk"

Tomas Taecke
| 29 reacties
Buysse: "Complimenten voor Genk"
Foto: © SC

Bart Buysse heeft zich naar eigen zeggen kostelijk geamuseerd tijdens de felbevochten topper tegen Racing Genk. Na afloop was de linksachter van Club lovend voor het voetbal dat de bezoekers op de mat brachten.

Tomas Taecke in Brugge

"Als je ziet dat Genk al heel vroeg met tien man komt te staan, moet je de punten altijd thuishouden", trok Bart Buysse meteen zijn conclusies in de mixed zone. "Mijn complimenten voor Genk. Het is een zeer goeie ploeg, die uitstekend georganiseerd is en mooi voetbal brengt. Dat neemt niet weg dat we deze wedstrijd hadden moeten winnen".

"Ik had het gevoel dat de bal vandaag voor ons niet goed wilde vallen. Ook waren we bij momenten een beetje vermoeid. Natuurlijk mogen we ons niet wegsteken achter dit soort excuses en hadden we de drie punten moeten pakken".

"Vandaag werd er vaak op het randje gevoetbald. Ik heb me kostelijk geamuseerd: de duels waren pittig en ik kon vaak naar voor trekken".

"De voorsprong van vijf punten (die er eigenlijk drie zijn, nvdr.) in het klassement is mooi, maar dat betekent absoluut niets. Het is mooi om de stand te bekijken op teletekst, maar we hebben pas één derde van de competitie afgehaspeld", aldus Bart Buysse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties