KBVB roept Standard op het matje

Tomas Taecke
| 118 reacties
KBVB roept Standard op het matje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De KBVB meldt dat het bondsparket Standard voor de Geschillencommissie van het Betaald Voetbal wil zien verschijnen. Na de ongeregeldheden tijdens de topper tegen Anderlecht moet de Luikse club verantwoording afleggen.

In een persmededeling meldt de Voetbalbond dat zij van mening is dat Standard moet worden opgeroepen voor de Geschillencommissie van het Betaald Voetbal. Verder nam het bondsparket ook contact op met de Voetbalcel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken in de hoop de aanstokers van de incidenten te identificeren.

Het bondsparket hoopt het dossier tegen 23 oktober 2012 te hebben afgehandeld. De zaak valt niet onder de versnelde procedure, die enkel van toepassing is op de rechtstreekse uitsluiting van spelers en officials.

De partij tussen Standard en Anderlecht ging gepaard met heel wat onrust in en voor de tribune 3 op Sclessin. De Ultras Inferno maakten op hun eigen manier duidelijk dat ze de slechte resultaten van de Rouches niet langer dulden en ook hun vraagtekens hebben bij het beleid van voorzitter Duchatelet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties