Lukaku: "Ik kom terug"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
Lukaku: "Ik kom terug"
Foto: © SC

Romelu Lukaku, met 19 jaar een van de jongste namen in de selectie, moest afhaken voor de komende interlands vanwege een enkelblessure. Lukaku speelde afgelopen weekend echter nog een halfuur voor West Bromwich. "Die blessure was al vijf, zes weken aan het aanslepen", aldus Lukaku.

Het blijft zuur voor de jonge aanvaller, die beslist zijn aandeel had in de goede start van West Bromwich Albion in de Engelse Premier League. “Voor een speler als ik, die het vooral van zijn fysieke kwaliteiten moet hebben, is het moeilijk om fysiek niet helemaal in orde te zijn. Het begon in mijn hoofd te spelen en dat is nooit goed. Ik moet nu gewoon twee weken rusten en vervolgens de training hervatten en weer helemaal fit worden”, vertelt Romelu Lukaku.

De spits kreeg enkele dagen geleden weer last van zijn enkel. “Een paar dagen voor de wedstrijd met West Bromwich kreeg ik ineens een tik op mijn enkel. Dat kwam op een spijtig moment want ik begon net weer veel te spelen. In de laatste vier wedstrijden ben ik twee keer in de basis gestart en twee keer ben ik ingevallen. Het liep goed dus het is extra jammer dat ik door een blessure nu forfait moet geven voor de nationale ploeg. Maar ik ben mentaal sterk genoeg om terug te komen”, aldus een zichtbaar teleurgestelde Romelu Lukaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties