"Grozny kan Legear niet straffen"

Christophe van den Boom
| 28 reacties
"Grozny kan Legear niet straffen"
Foto: © SC

Lauren Denis, de advocaat van Jonathan Legear, heeft op zijn beurt het ongeval geminimaliseerd in de Russische pers. Volgens hem kan Terek Grozny de speler geen sanctie opleggen.

Denis gaf een interview aan de Russische sportkrant Sovietski Sport. De krant is in Rusland de referentie wat betreft sportnieuws. Hij minimaliseerde het ongeluk en vertelde dat de Belgische media het hele gebeuren opgeblazen heeft.

“Hij riskeert een kleine boete. Het is mogelijk dat Jonathan zijn rijbewijs voor een tijdje kwijt zal zijn, maar ik kan je verzekeren dat niemand hem zal opsluiten”, verklaarde de advocaat.

Ook op de vraag wat Legear zou kunnen verwachten van Grozny, was de raadsman duidelijk: “Jonathan heeft veel sms’en ontvangen met steunbetuigingen. De club kan hem geen straf opleggen voor het accident. Het is een privé-affaire van mijn cliënt en heeft totaal niets te maken met zijn sportieve prestaties. Bovendien werd de zaak gehypet en opgeblazen door de media. Het was niets serieus. Dat wat er met Jonathan gebeurde, kan ons allemaal overkomen”, besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties